E kam një KaIIash te shpija, “me ty shihemi, kena me kry ma vonë”

Mbrëmë pas mesnate në Stacionin Policor në Ferizaj, një person dyshohet se ka kërc ënuar seriozisht një pjesëtar të P olicisë së Kosovës, raporton Gazeta Sinjali.

Burimet e Gazetës Sinjali bëjnë të ditur se i d yshuari fillimisht ishte ftuar që të shkojë në stacion së bashku me djalin e tij të m itur, pasi ky i fundit kishte k ryer një rast më herët.

Sinjali mëson se m otiv për m llefosjen e babait 52-vjeçar ndaj p olicëve, janë ankesat e djalit të tij, i cili i kishte thënë se Policia kishte përdorur dh unë ndaj tij.

Kjo u bë shkak që ferizajasi të e skalojë deri në atë pikë ku t’i drejtohet policit 32-vjeçar (emër i njohur për redaksinë) me fjalët “me ty shihemi, kena me kry ma vonë”.

I njëjti kishte vazhduar me kërcë nime ndaj policit në fjalë edhe gjatë kohës kur po jepte deklaratë në prani të një tjetër zyrtari p olicor, duke thënë se ‘për F.S., e kam një k allash te shpija dhe merrem ma vonë me të”.