E rëndë: V’des një person në Pejë (VIDEO)

Një person është v rarë me a rmë z jarri pasditen e sotme në Pejë.

Burimet e IndeksOnline kanë thënë se aktualisht policia ndodhet në vendin e k rimit dhe është duke u marrë me rastin.

Deri tani nuk dihet identiteti i v iktimës as i autorit të k rimit.

IndeksOnline do t’iu mbajë të informuar…