E zbulon Halil Geci: Gjykata Speciale ka mijëra orë incizime dhe dëshmi për këta persona


Veprimtari i LDK-së, Halil Geci, thotë se Gjykata Speciale ka mijëra orë incizime dhe dëshmi të pakontestueshme kundër krerëve të U Ç K-së. Geci përmes një postimi në Facebook, thotë se, Specialja do të h etoj edhe krímet serbe. Ai shkruan se, Specialja duhej të merrej edhe me raste të tjera të ndjeshme mé póshté ndíqní postímín e Gecit.

Ai shkruan se, akterët e tanishëm të Speciales nuk e dëgjuan Xhems Rubinin i cili kishte thënë kohë më parë se krahu i Iuftës duhet të largohet nga politika.