E zeza nënë/ 22-vjeçarit shqiptar i marrin j’etën në Angli, e kishin bërë sa nuk njihej

Një 22-vjeçar shqiptar ka mbetur i vr arë gjatë një sh erri me thíka në Angli.

Víktíma është identifikuar si Armend Xhika. Sh erri mësohet se ka ndodhur të enjten, 13 maj, në rrugën e quajtur “Earl Marshal” në Burngreave.

I riu fillimisht është dërguar i p lagosur në Spitalin e Përgjithshëm në Veri, por nuk ka mundur të iu mbíjetoj p lagëve të marra nga sh erri b rutal.

Gjatë sh errit ka mbetur i p lagosur dhe një 20-vjeçar, i cili po ku rohet në spítal. Burimet bëjnë me dije se janë a rrestuar pesë persona në lidhje me v rasjen e Armend Xhikës, ndërsa polícia po bën thirrje për dëshmítarë për z bardhjen e n gjarjes.