Edhe 100 vite po t’i keni jetë nuk do të mund ta njihni personi në këtë foto?

Ne kete foto esht deputetja Ganimete Musliu ne pushime te veres
ku jemi mesuar ta shohim krejt ndryshe me veshjet e saj serioze

ajo ne kete pamje sjell freskin e veres dhe esht e veshtir per te dalluar se kush qendron ne kete foto
por esht Ganja, Ganimete Musliu