Edhe lopët e dinë se politika në Kosovë është burimi kryesor i zhvatjes së parasë publike!


Filozofi dhe njohësi i çështjeve politike, Blerim Latifi ka thënë se arre stimi i kryetarit të Istogut, Haki Rugovës është bërë për ta neut ralizuar godítjen që Prokuroria e mori para pak ditësh nga ambasada e SHBA-së në Kosovë, .

Latifi ka shkruar se kjo përpjekje është e kotë dhe se statistikat tregojnë se amerikanën kanë pasur të drejtës.

Tutje, ai ka treguar ngeciet e drejtësisë për 20 vjet, duke përmendur faktin se përgjatë këtyre viteve vetëm një politikan është dën uar për çështje korr upsioni.

Ja shkrimi tij: