Edhe pse u dashurua në një grua tjeter, Mustafa ende nuk e harron ish gruan (FOTO)


Prezantuesi i lajmeve, Mustafë Muçaj, është figura ikonike e ekranit dhe edicioneve informative. Prej shumë vitesh pjesë e televizonit, Muçaj është bërë pjesë e pa ndarë e shikuesve kudo. Siç dihet, spikeri i lajmeve është babai i tri vajzave dhe një djali nga martesa e parë.

Muçaj humbi të shoqen në moshë të re nga sëmundja e kan cerit dhe në përvjetorin e saj ka zgjedhur fjalët më dashamirëse, por edhe prekëse për ti thënë.

Siç dihet, Mustafë Muçaj tashmë ka ndërtuar një jetë të re në krahët e një femre tjetër. Prezantuesi është parë edhe në publik me të dashurën.