Ekskluzive: Këta janë dy personat e d’yshuar për rastin e një vajze të mítur në Mitrovicë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka a rrestuar dy persona në Mitrovicë, të cilët d yshohen se kanë dh unuar s ek sualísht një vajzë të mítur më 18.05.2021 në Mitrovicë për disa orë pa ndërprerë. Veriu.info ka siguruar emrat e plotë dhe fotot e të d yshuarëve për këtë rast të r ëndë, të cilët janë a rrestuar nga polícia.

Gazeta mëson se të a rrestuarit janë Florim Zeneli (1986) dhe Qamil Zeneli (1987), të cilët nga polícia po d yshon se kanë dh unuar vajzen.

(Personat e d yshuar prezumohen të pafa jshëm, deri në një vendim përfundimtar të Gjykatës)