Emocionale: I vdiq gruaja sot në QKUK, qytetari shkon të votojë për ndryshim


Sylejman Bllaca, 62 vjeçar nga Podujeva ka shkuar sot në qendrën e votimit.

Por një ngjarje të rëndë ende nuk e ka kaluar, atij i vdíq gruaja sot nga C0VíD19 në QKUK dhe është ende në mo rg, transmeton Ballkani.info.

“Gruaja më vdíq sot, unë kam ardhur të votojë sot të bëjmë ndryshimin, një fjalë thotë ‘i vde kuri me të vde kurin, i gjalli me t’gjallin’”, tha ai në RTV Dukagjini.