Emocionale: Motra shurdhmemece që e bëri Hoxhën ta ndërpret emisionin (Video)

Motra shurdhmemece që e bëri Hoxhën ta ndërpret emisionin.

Hoxha u emocíonua aq shumë saqë nuk mundi të mbaj vetën dhe ta vazhdoj emisionin , eh sa larg që jemi ne.

Ndiqni këto pamje dhe mendoni pak.