Emocionuese: Vajza e shurdhër zbuloi se si zgjohet herët në mëngjes me një “alarm të veçantë”

Vajza e shurdhër Blakelyn Larkin z buloi në profilin e saj në TikTok mënyrën se si ngríhet herët, dhe videoja u bë hít.

Në video, Blakelyn tregon një orë me zíle që mund të vendoset me m etodën e zakonshme, por në këtë rast ora me zile është e bashkangjitur në një pllakë víbruese.

VIDEO: