Erdogan bën një dhuratë të madhe e me vlerë për shqiptarët


Kryeministri Edi Rama, kryebashkiaku i Tiranës dhe ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi. Grekët: Rama para se të vijë në Athinë ishte në Turqi, Erdogan do të përpiqet të anulojë paktin për detin.Nuk janë në një pritje të rëndësishme qeveritare, por pjesëmarrës në ceremoninë solemne të mbjelljes së 1 mijë fidanëve në zonën e Farkës në Tiranë, dhuratë e qeverisë turke.

Dhe shefi i qeverisë, Edi Rama nuk e humbi shansin të falenderonte edhe një here publikisht mikun e tij, presidentin e Turqisë, Recep Tayyip Erdogan. Edi Rama: Ky është edicioni i dytë i një festivali ndërkombëtar, organizuar nën kujdesin e Erdogan, në edicionin e parë në shumë vende të botës në të njëtjën orë janë mbjellë 1 milion penmë. Ka hyrë edhe në librin guiness të rekordeve.

Sot në Tiranë jemi së bashku në të njëjtën orë me një numër të konsiderueshëm të vëndeve të tjera për të mbjellë në liqenin e Farkës 1 mijë pemë në një proces ku tirana ka qenë në vijën e parë me një ndërprerje të vogël. Jam shumë krenar që sot ne shohim frutet e prekshme të maratorumit të vendosur disa vite më parë që ka daluar prerjen e pyjeve përveçse për nevojat e popullsisë në zona të caktuara. Ka ndaluat dhe gjuetinë.