Eskalon militanti i VV’së: V dekje LDK’së, o ISA m…., shkoni në Beograd (Video)


Një mílítantë i Vetëvendosjes ju është gëzuar tej mase fitores së partisë së tij në Podujevë, ku ka esk aluar ndaj LDK’së dhe kreut të saj Isa Mustafa.

Ky mílítant përmes një video të publikuar në rrjetet sociale, dëgjohet duke i uruar vde’kje të gjithë anëtarëve dhe simpatizantëve të LDK’së.

VIDEO: