“Fehmi Lladrovci e quante Rugovën tradhtar”, reagime pasi djali i Presidentit nderon v arrin e dëshmorit


Ish-kandidat për kryetar komune në Drenas nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Xhevat Drenori ka reaguar pasi djali i Ibrahim Rugovës ka vizituar v arrin e Fehmi Lladrovcit. Drinori tha se Fehmi Lladrovci gjatë vitit 1998 nëpër fshatrat e Drenicës nuk hynte nëpër oda ku ishte fotografia e Ibrahim Rugovës e varur në mure. Ai tha se e quante Rugovën tradhtar mé póshté ndíqní postímín e Drenorit.

“E neve (disa familjeve të mëdha dhe me trung në fshatin tonë) që bartëm uniformën e UÇK-së por ishim (edhe) me Ibrahim Rugoven thuajse na pate “leqite” pikërisht për shkak të Rugoves”