Ferizaj: Nuk ua dha pagat, punëtorët ia marrin pronarit kamionin


Një qytetar i komunës së Ferizajt është ankuar në Polícinë e Kosovës pasi katër persona të dy shuar, të cilët ishin punëtorët e tij, ia kanë marrë kamionin dhe një pjesë materiale.

Kjo erdhi si pas ojë e moskryerjes së pagesës nga ana e anku esit.

Rastin e ka konfirmuar Polícia e Kosovës përmes raportit 24 orësh.

Njoftimi i plotë i Polícisë: Ferizaj 08.10.2020-11:00. Me 15.10.2020 një m/k ka rap ortuar se pas pranimit të një kompanie për ndërtim të një pushimoreje ku inspeksioni i punës ua ka ndërprerë punimet, katër të dysh uarit m/k (punëtorë) nga punishtja ia kanë marrë kamionin dhe një pjesë materiale, pasi që ankuesi nuk u ka dhënë të dysh uarve pagat e fundit. Nuk raportohet për të arre stuar.