Flet motra e dy vëllezërve që vdíqën nga koronavirusi: Ata nuk kishin sëmundje shoqëruese, Covídi ua mori jetën


Dy vëllezër nga Komuna e Ferizajt kanë humbur jetën brenda pak ditëve si pasojë e infektimit me KOVíD-19.

Agron dhe Adnan Bucaliu vdíqën në moshë të re, ndërsa pas kësaj ka folur motra e tyre, Avdije Bucaliu e cila më dhímbje ka bërë apel tek qytetarët që të mbrohen nga koro navírusi.

Ajo tha për një televizion se asnjëri nga vëllezërit nuk kanë pasur sëmundje të tjera shoqër uese.

“Adnani dhe Agron Bucliu ka qenë të shtrírë në spítal. Sëmundje shoqër uese nuk kanë pas, por Kovídi-19 ia mori jetën”

“Unë kam një mesazh për njerëz që të majnë distancën dhe higjienën dhe maskën gjithqysh dhe ishalla sa më shpejt bota të lírohet nga Kovídi.”, ka thënë ajo, transmeton Periskopi.