Gani Geci i përgjigjet përsëri gazetarit Valon Syla: Ti nuk na tregove se…


Ish deputeti i LDK-së ka vazhduar përplasjen me gazetarin Valon Syla. Geci ka shkruar se Syla paguhet për të shkruar.“Unë edhe ti askund nuk i kemi mexhat afër as malet as kullosat as një të keqe nuk e di që ta kam ba ndonjëherë. Ti i merr paret për këtë që ke fillua jo unë, unë vetëm po mbrohna nga soi i jot dhe siç jam mbrojt nga propaganda e Shtabit të Përgjithshëm që nja 22 vjet .

Ata me kanë kerkua falje, por besoj që edhe ti ke mem kerkua falje njejtë sikur shefat e tu”, shkruan ndër tjerash Geci, përcjellë “Bota sot”.

Postimi i plotë: