Gjendja urgjente edhe në Zvicër, Jepet lajmi se varίantί i ri sapo ka..

Dhe tani sipas te dhenave te fundit mediat zvicerane shkruajnë se varίantί i ri, Janë treguar 34 raste në Zvicër me varianttin mu që fillimisht është zbuluar në Kolumbi.

Autoritetet Shëndetësore në Zvicër kanë treguar për rastet mevariantin e ri, ndonëse janë minimale deri më tash.

Organizata Botërore e Shëndetësisë është duke e përcjellë varίantίn e ri.

Gjithashtu duke referuar autoriteteve shëndetësore të Kolumbisë, shkaku i këtij varίantί ka pasur numër të madh në Kolumbi gjatë këtij viti.