Gjeneral Naim Maloku trondit partitë e dala nga Iufta: PDK-AAK-NISMA s’mund të kalojnë pragun, VV-ja merr 80 deputetë


Naim Maloku përmes një postimi në Facebook, thotë se këto parti, pra PDK-AAK-NISM e kanë vështírë të kalojnë pragun nëse nuk shkohet shpejt në zgjedhje të përgjithshme.

Sipas tij, Lëvizja Vetëvendosje mund të marr deri në 80 deputetë,

Ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Maloku thotë se këto tri parti me rrëzimin e Qeverisë Kurti, i bënë një shërbim të mirë VV-së.

Lexojeni postimin e plotë:

PDK-AAK-NISMA me votat, dhe përkushtimin e tyre, për rrëzímin e Qeverise Kurti i bënë një shërbim të mirë VV-së.

Për këta muaj sa këta ishin në Qeverinë Hoti, PDK kinse s është, e sollën VV-në në më së paku 50% të përkrahjes në nivel Kosovë.