GJERMANI, Planifikohen kufizime të reja bllokuese, Ja çfarë pritet të vendoset…


Shtetet gjermane po bëjnë presion për një zgjatje të mbylljeve dhe kufizimeve gjithëpërfshírëse deri në dhjetor

Përpara një konference me kancelaren Angela Merkel të mërkurën për të koordinuar përgjigjen e vendit ndaj pandemisë së C0VíD-19.

Propozimet e tyre sugjerojnë reduktimin kufirit të pjesëmarrjes në tubime në dy familje deri më 20 dhjetor, me rregulla potencialisht më të lirshme për periudhën e festave të Krishtlindjeve.

Rregulla më të rrepta për mbajtjen e maskave dhe karantinës në shkolla janë gjithashtu në shq yrtim.

Kryeministrat gjermanë propozuan, gjithashtu, ndalimin e físhekzj arrëve, që lëshohen tradicionalisht në Gjermani gjatë periudhës së Vitit të Ri.