GJERMANI/ Shikoni si Golf 3 e nxjerr një Autobus të mbetur në borë… (Video)


Në rrathinën e Shtutgartit në Gjermani është realizuar një vido që do t’i kënaqë veçanërisht fansat e Volkswagen Golf.

Autobusi lokal nuk mundi të kapërcente kodrën e mbuluar nga bora, por Golf 3 i plotfuqishëm i erdhi në ndihmë.

Dizeli me 90 kuaj fuqi dhe vetura me të gjitha rrotat rezultuan të suksesshme, dhe gjithçka u përjetësua në këtë video.