Gjermania ka ndryshuar Listën e Vendeve me rre zik, e papritur ajo që ka Vendosur


Gjermania ka azhurnuar listën e sajtë vendeve me rrezik nga koronavirusi. Kështu, prej të shtunës në këtë listë vendosen edhe këto tetë kantone të tjera zvicerane: Freiburg, Jura, Neuchâtel, Nidwalden, Schwyz, Uri, Cyrih dhe Zug, shkruan srf.ch.

Lista e azhurnuar e zonave me rrezik në Gjermani është e vlefshme nga e shtuna, 17 tetor. Gjeneva dhe Vaud kanë qenë në listën e rreziqeve që nga 9 shtatori, transmeton albinfo.ch. Kjo do të thotë se aktualisht gjithsej dhjetë kantone zvicerane konsiderohen nga Gjermania zona me rrezik.

Përveç rajoneve të përmendura, Gjermania tani ka shpallur edhe Holandën, zonën kufitare Franceze në kufi me Gjermaninë dhe disa rajone në Itali dhe Poloni si zona me rrezik nga korona.

Malta dhe Sllovakia, si dhe disa në nëntë vende të tjera të BE-së janë futur gjithashtu në listë, përcjell albinfo.ch. Sipas Institutit Robert Koch, 50 raste të koronavirusit për 100,000 banorë konsiderohen si kufiri për vendosjen e vendeve dhe regjioneve të huaja në listën e rrezikut

Po ashtu edhe shtetet përkatëse federale (landet) vendosin se çfarë vlen për njerëzit që hyjnë në Gjermani të cilët kanë qëndruar në një zonë rreziku në 14 ditët e fundit.ndër të tjer.

Një detyrim dy-javor karantine zbatohet për njerëzit që hyjnë në landin Baden-Württemberg, Por kjo nuk vlen nëse mund keni test negativ të koronës

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…