Gjermania ka nevojë për puntorë edhe në këtë kohë, Ja çfarë ju duhet që të dini

Tani ​Gjermania ka nevojë për puntorë edhe në këtë kohe, Ja cfare ju duhet që të..Probleme me vizat e punës ngelen, ndonëse Gjermania ka nevojë për punëtorë të huaj, Edhe pse janë mbyllur shumica e bizneseve në këtë shtet.

Gjermania, pavarësisht kësaj, ka nevojë për fuqi punëtore në shumë sipërmarrje. Në vitin 2021, Gjermania ka nevojë për punëtorë të huaj, edhe pe jemi ne pan/demine.

Tregohet kjo edhe përmes një sondazhi, i cili u bë nga një Fondacion gjerman, me përfaqësusesit e sipërmarrjeve në Gjermani, sipas së cilës 54% e sipërmarrjeve do të kenë nevojë për punëtorët e huaj.

Nevoje më te madhe për punëtorë të huaj në Gjermani ka për sektorin e shëndetësisë dhe ndërtimtaria, shkruan ditorja.