Gjysha e tregon para të gjithëve: Kam fjetur me 3 mijë meshkuj, Kur e kuptoi burri im u habitë!


Një grua 67-vj eçare nga Britania e Madhe ka kryer marr ëdhënie me më shumë se 3 mijë burra. Në një intervistë, ajo ka thënë se ky është pasioni i saj dhe se është diçka shumë e bukur për të kaluar kohën. Ajo është shprehur kështu:

Është pasioni im, është gjëja më e bukur për ta kaluar kohën. Disa gra duan joga, disa duan të luajnë tenis, unë dua të shijoj kënaqësitë e trupit.’’ Emri i kësaj gruaje është Mari. Më e çuditshmja në gjithë këtë histori është se ajo është e martuar dhe e dashuruar me bashkëshortin e saj.

Po ashtu ajo ka treguar në intervistën që ka dhënë se dashuria nuk duhet ngatërruar. Ajo ka treguar se pasi ndodhi kjo gjë jeta e saj ndryshoi totalisht dhe se as ajo dhe as burri i saj nuk e kanë problem që ata flenë me partnerë të tjerë.