Hajde Vjosë hajde: Me veturë zyrtare, kalon vikendin në Bogë! (FOTO)


U.d presidentja Vjosa Osmani ka vendosur që ketë vikend ta kaloj në Hotel Magra Austria në Bogë të Rugovës. Ajo është parë aty sot e shoqëruar nga bashkëshorti i saj dhe dy vajzat.

Osmani në këtë vikend privat shihet e shoqëruar nga veturat zyrtare të Kuvendit të Kosovës dhe policia që po e shoqëron. /Lajmi