Haki Abazi nervozohet keq, e lëshon studion teksa flitet për marrëveshjen e Washingtonit


Deputeti i Lëvizjes së Vetëvendosje, Haki Abazi e ka lëshuar studion e emisionit “Politiko” në Kanal 10. Ai derisa diskutohej për Marrëveshjen e Washingtonit dhe derisa po fliste analisti politik, Arben Ahmeti e ka lëshuar studion. Pasi Abazi e lëshoi studin, drejtuesi i emisionit Kushtrim Sadiku tha se i vie keq për largimin e Abazit. Deputeti i Lëvizjes së Vetëvendosje, Haki Abazi e ka lëshuar studion e emisionit “Politiko” në Kanal 10 /Pamje mePosht

Ai derisa diskutohej për Marrëveshjen e Washingtonit dhe derisa po fliste analisti politik, Arben Ahmeti e ka lëshuar studion.