Hoxha Kosovar “Ai që fol keq për Amerikën, ai nuk e do Kosovën“! (Video)


Imami, Labinot Maliqi, i cili vite më parë ishte bërë shembull për Iuftën e tij ndaj íslamit radíkal, është shprehur falënderues ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës për prezencën dhe ndihmën që i ka dhënë e i jep popullit të Kosovës. I ftuar në emisionin “DIREKT” në ATV, Maliqi ka përmendur një hadith të cituar nga profeti Muahmmed s.a.w.s, ku thuhet se “Kush nuk i falënderon njerëzit, ai nuk e ka falënderuar Allahun.” /Pamje mePosht

çka thotë të jetë shembull për shqiptarët që t’i jenë falënderues ShBA-ve.