I rr ahu katër policë, Kush është i “forti“ kosovar / EMRI

Një 49-vjeçar është arrestuar mbrëmë në rrugën “Agon Rrahmani” në Prishtinë, nën dyshimet se ka suImuar f izikisht katër zyrtarë p olicorë që intervenuan në një rast të k anosjes. I dyshuari ka pasur sjellje a gresive teksa ka g oditur p olicët, të cilët kërkuan asistim nga disa njësi, raporton Gazeta Sinjali.

Burimet e Sinjalit nga Prokuroria kanë njoftuar se bëhet fjalë për Shpend Musliun, i cili është arrestuar në vendin e ngjarjes dhe i është caktuar masa e ndalimit p olicor.

Ai po dyshohet se ka sh përfillur urdhrat e P olicisë, të cilët më pas i ka g oditur, fillimisht njërin prej tyre në k okë e më pas të tjerët, duke iu sh kaktuar l ëndime t rupore.

Për ta vënë nën kontroll s ituatën kanë ndërhyrë dy njësi p olicorë që e kanë shoqëruar të dyshuarin për në Qendrën Klinike Universitare për shkak të tretmanit m jekësor.

Ai është nën sigurimin e zyrtarëve p olicorë dhe pas përfundimit të trajtimit, priten të ndërmerren veprimet e tjera l igjore nga Prokuroria.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.