Isa Mustafa nuk ndalet, “krahason” VV-në me Hítlerin e Míllosheviqin


Isa Mustafa ka r eagur përsëri a shpër ndaj Parlamentit Evropian më k onkretisht ndaj një st udimi për h artimin e lajmeve të rrejshme transmeton GazetaFlash24.

Madje i pari i Lidhjes Demokratike shkon aq largë duke “krahasuar” Vetvendsojsen me Hitlerin e Millosheviqin.

Dhe fare nuk quditem që edhe këso d ezinformata st udimore të lexoj.

Hitleri i ka vr arë u shtarët e vet për t’ia mveshë fa jin dhe për të krijuar shk as për ok upim të Polonisë. Millosheviqi ka vr are të rinj serb, për t’ua mveshë shqiptarëve dhe për të filluar gj enocidin në Kosovë. Logjika f ashiste është e tm errshme.