Ish-kryetar i OVL-UÇK: Flakron Shala, shumë keq që s’ishe djal i UDB-ashi, por qëllove i çlirimtarit!


Ish-kryetari i OVL-UÇK, Faik Fazliu ka reaguar ash për pas largimit të Flakron Shalës nga posto i konsullit në Pragë.

“Flakron Haxhi Shala shume keq bre djalë qe nuk je djali i ndonje UDB-ashi po qellove djalë Çlírímtari ,edhe qysh more djal ti me u shkollu në përendim …mos e sh aj babin tënd që ishte shqiptar dhe clírimtar …sepse për momentin ka filllu epoka e atyre qe çlírímtarët i duan vetëm në bur gje e familjarët e tyre mundëesisht vetëm rrugëve”, ka shkruar ai në Facebook.

Ndryshe, u.d. presidentja Vjosa Osmani ka shfuqízuar katër dekrete për konsujt në Pragë, Lubjanë, Shkup e Tiranë.

Konsujt e shkarkuar janë: Flakron Shala, konsull në Pragë, Blendi Kilaj, konsull në Lubjanë, Lindon Kqira konsull në Shkup dhe Halim Krasniqi konsull në Tiranë.