Ishte nisur për ta shpëtuar babain që ishte aksidentuar në Pejë, i riu humbi jetën, ai e kujtonë me një poezi prekëse

Një ngjarje mjaft e r ëndë kishte ndodhur datën e 6 qërshorit në qytetin e Pejës, shkruan GazetaDemos.

I riu i cili ishte vetëm 23-vjeçar kishte humbur j etën t ragjikisht pasi që ishte nisur për t’i dal në ndihmë babit të tij, i cili ishte l ënduar pasë një aksidenti në komunikacion. Shpejtësia e madhe që ai përdori bëri që atij t’i jepej lamtumira e fundit.

Ndërsa, Ismet Sylejmani shoku i babait të të ndjerit ka përshkruar në një shkrim mjaft e mocionues s akrificën e të birit për të atin.

Ai thotë se çdo i ri në ditët e sotme duhet të ketë dashuri për prindërit siç kishte Albini për babin e tij. I njejti viktimën e përshkruan si një djalë shembullor e gojëmbël.

“Albini u bë simbol i djalit trim e sypatrembur, që niset ti shkojë në ndihmë Babait të Tij, dhe nuk arrinë të ia ofrojë ndihmën e as të ia sh pëtojë j etën, sepse e myllë kapitullin e jetës së Tij në rrugën e jetës drejt v dekjes, e cila do ta merr çdo njeri por jo të gjithë do të jenë sikur Albini që edhe me v dekjen e Tij, do të mbetet dëshmi se sa shumë duhet ta duash Babin dhe edhe me jetën Tënde ta ndrrosh j etën duke dëshmuar një v dekje që do të mbetet porosi për breza: nuk v diset e nuk jepet jeta vetëm në l uftë të a rmatosur çlrimtare, por edhe në liri për ta sh pëtuar nga v dekja prindin e Tij”, shkruhet ndër të tjera në postimin e tij.

Sot dy muaj pa ty Albini i babushit!