Jam munduar t’i pajtojë Adelina Ismailin dhe Leonora Jakupin por.. (Video)


Naimi Abazi këtë javë është bërë pjesë e rubríkës “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage” Në mesin e shumë artistëve, Naim Abazi u det yrua të zgjedh mes Adelina Ismailit dhe Leonora Jakupit, shkruan lajmi.net. Përgjigjen e tij mund ta mësoni në rubrikën e mëposhtme teksa thotë disa fjalë që nuk duhet t’i humbísni mé póshté ndíqní vídeón nga Naim Abazi.

Ndryshe, Naimi para një kohe bëri bujë të madhe në media për sh kak të deklaratave ndaj humanistit, Halil Kastrati shkruan lajmi.net