Jonida Vokshi bëhet nënë për herë të parë

Prezantuesja shqiptare, Jonida Vokshi dhe aktori nga Kosova, Besnik Krapi, sot (e enjte) janë bërë prindër për herë të parë.Këtë e ka bërë të ditur vet aktori Krapi, i cili ka shpërndarë lajmin për publikun në llogarinë e tij personale, Instagram.Ai po ashtu tregon se vajza dhe bashkëshortja e tij, Jonida janë në gjendje të mirë shëndetësore.

“Zoti më ka takuar me një çikë shumë të bukur sot. Më ka marrë gjithë zemrën. Emrin e ka Emi. Në fillim ka qajtur shumë, poget kur e kuptoi kush jam dhe si dukem, por menjëherë jemi bërë shokë”.“Emi dhe nana e saj e bukur Jonida, që unë e dua fort janë shëndoshë e mirë.

Ju duam shumë të gjithëve dhe faleminderit për kujdesin. Shoqes time të ngushtë, Zotia ia dhashtë shëndetin, lumturinë dhe durimin. Neve na bëftë prindër krenarë. Vendi i vet u krenoftë me të”, ka shkruar mes tjerash ai.Ndryshe, Jonida dhe Besniku u martuan gjatë vitit të kaluar dhe tani jetojnë mes Kosovës e Shqipërisë.

16,075 thoughts on “Jonida Vokshi bëhet nënë për herë të parë”

  1. Just because a person dies doesn t mean the world stops and it s not fair for the actors and actresses to lose there job over somebody else problems I know they were a family, friends, and etc stromectol comprar Abdullah kept it as a secret and said, One hundred thousand, Hakim said, By Allah

  2. Instruct patients to discontinue bupropion hydrochloride extended release tablets XL and consult a healthcare provider if they develop an allergic or anaphylactoid anaphylactic reaction eg, skin rash, pruritus, hives, chest pain, edema, and shortness of breath during treatment ivermectin tablets online John s Wort too

  3. Earlier work evaluating the nonspecific cyclin CDK inhibitor flavopiridol in combination with trastuzumab also demonstrated similar activity in HER2 amplified cell lines 46 kamagra stockholm There is evidence that HPV E7 oncogenic proteins may be directly involved early in prostate oncogenesis 17

  4. This is the first time a statistically significant improvement in overall survival has been observed with a CDK4 6 inhibitor in combination with endocrine therapy in patients with hormone receptor positive advanced disease, she said at a briefing prior to her presentation of the data in an oral abstract session at the American Society of Clinical Oncology annual meeting buy clomid and pay with pay pal

  5. mometasone low dose aspirin costco A few hundred feet away, investigators continued around the clock search of the fenced off red zone for morebodies and clues to the cause of the crash, while a stream ofabout 30 social workers walked the streets, offering counselingto those in need lasix kidney function

  6. timoptic albuterol for chf Гў can you buy cialis online 5 500 Endolor Epidrin Esgic Esgic- Plus Ex- Pain Excedrin Excedrin Back Body Excedrin PM Excedrin Quick Tab Excedrin Sinus Excedrin Sinus Headache Excedrin Tension Headache Ezol Femcet Fioricet Fioricet with Codeine Fiorpap Flextra Flextra DS Flextra Plus Frenadol G- 1 Gelpirin- CCF Genace brand of acetaminophen aspirin caffeine Genacol Genacol Maximum Strength Genapap C Genapap PM Genapap Sinus Genasec Gendecon Geone Goody s Body Pain Goody s Cool Orange Extra Strength Goody s Extra Strength Goody s PM HEXAFLU Hy- Phen Hycet Hyco- pap Hycomed Hycomine Compound Hydrocet Hydrogesic Hyflex Hyflex DS I

  7. Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.