Kali si “Luan“ i 20 vjeqarit nga Kosova është më i bukuri në ballkan! (PAMJE)

Me ngjyrat bardhë e zi, Luani, e shoqëron kudo 20-vjeçin nga Ferizaj. Pasioni për kuaj ka filluar qysh në moshë të re, kjo pasi në familjen e tij gjithmonë ka pasur kuaj. Gjithsesi, këtë kali familja e Ardianit e ka që 5 vjet dhe padyshim që lidhja me të është e veçantë, njësoj si edhe raca e tij.

Gazetare: Albulena Demaku

Kujdesi për të, sipas Ardianit, me raste di të jetë edhe i vështírë, por pasíoni dhe dashuria e madhe që ka kalojnë çdo sfidë.

Shëtitjet në natyrë nuk ia ndalë as shiu, as bora e as dielli. Ato janë të përditshme, e të cilat kryesisht i bën me vëllain e tij.