“Kallet“ Drenica, Në përkrahje të PDK-së, i këndojnë Thaçit dhe Veselit (Video)


Pa d yshim se zemra e Partisë Demokratike e Kosovës është në Drenicë. Kjo e dëshmon edhe fushata që po bën partia të cilën e udhëheq Enver Hoxhaj. Në një video të siguruar nga Indeksonline, shihen fansat e flaktë të dy ish-krerëve të PDK-së, Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli /Pamje mePosht.

Madje, për këta dy të fundit ishte përgatitur edhe një këngë me çiftelia.