Kelmendi “befason”: Shkurt e shqip, kush agjëron ramazan, nuk është SHQIPTAR

Ibrahim Kelmendi, ish veprimtar i LPK-së i cili njihet për gjuhën e tij të drejtpërdrejtë dhe për kritikat e ashpra në drejtim të shumë liderëve politik, tani ka komentuar edhe muajin e shenjtë të Ramazanit, muaj ky i rëndësishëm për komunitetin myslimanë.

Ai në profilin e tij në facebook ka shkruar se; Shkurt e shqip: kush agjëron ramazan, nuk është SHQIPTAR, por është i tjetërsuar në mohamedan!😰Fatkeqësisht!😰.

Ai poashtu në një koment ka shkruar se;

Arsim, e para, ibrahimat para Mohamdit nuk ishin mysliman, e dyta, askush nuk mundet me e zgjedh emrin e tij, e treta, ka sa të duash ibrahima në arabistan, avganistan, arnautistan, allahustan, që nuk besojnë e nuk praktikojnë islam.#krrrrrrrrrrrrrrk!RESPEKTE! Asnjë shqipfolës, që viktimizohet edhe me uri për hir të Abrahamit, Jezusit, Mohamedit…, nuk është Shqiptar!