Kelmendi: Hashim Thaçi e kishte ak uzuar Ali Ahmetin për vr asjen e Luan Haradinajt dhe Zahir Pajazitit


Ibrahim Kelmendi, ish udhëheqës i Lëvizjes Popullore të Kosovës, vazhdon të zbulojë detaje të padëgjuara për Hashim Thaçin, ish presidentin e Kosovës, i cili gjendet i bu rgosur në Hagë.

Në postimin e tij të fundit në facebook, Ibrahim Kelmendi ka treguar detaje tronditëse nga viti 1998, ku siç thotë Kelmendi, Hashim Thaçi i kishte ak uzuar Ali Ahmetin dhe persona të tjerë për vr asjen e Luan Haradinajt, Zahir Pajazitit, Hakif Zejnullahut dhe Edmond Hoxhës.

Ja postimi tij: