Këto janë dy vajzat që u aksídentuan me “veturën e vjedhur” në Gjakovë (FOTO)


Dy vajzat që u aksídentuan mbrëmë në Gjakovë, gjatë tentímit për t’i ikur Policisë, janë 24 vjeçarja Domenika Pergega dhe 21 vjeçarja Aurora Bunari. Dy vajzat nuk u aksídentuan me veturë të vjedhur, ashtu siç u raportua, por e vërteta qëndron ndryshe.

Burime të sígurta të Gazetës Sinjali, të afërta me të aksídentuarat, në kushte anonímíteti kanë bërë të ditur për Sinjalin se nuk bëhet fjalë për vjedhje të veturës, pasi që automjeti i tipit AUDI, i është dhënë Domenika Pergegës, e cila ishte duke vozitur kur ndodhi aksídenti, me pëlqim nga pronari i saj (emër i njohur për redaksinë) që ta shfry tëzonte për xhiro pas mesnate rrugëve të Gjakovës bashkë me shoqen e saj, Aurora Bunarin.

Por ku ishin të dysh uarat para se të ndodhte aksídenti dhe si erdhi deri aksídenti me “veturë të vjedhur”?
Sinjalizuesit e Gazetës Sinjali bëjnë me dije se dy të aksídentuarat kanë qenë duke u argëtuar në lokalin “Etno” i cili u mbyll mbrëmë për herë të tretë nga Polícia e Kosovës, e ku në të njëjtën kafeteri ishte edhe pronari i veturës, por në një tavolinë tjetër përballë tyre. Sipas burimeve të Sinjalit pronari i veturës dhe dy vajzat kane dalë nga lokali në të njëjtën kohë, madje ky sinjalizues, posedon edhe video ku vërehet pronari i veturës duke bisduar me Domenika Përgegën.

Pra, sipas sinjalizuesit vetura që u pretendua se është e vjedhur u dha me pëlqimin e pronarit të saj dhe jo ashtu siç njoftoi Polícia, se vetura ishte e parkuar dhe e pasígurara, duke pasur kështu qasje për të hyrë në të.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…