KFOR-i intervenon në Mitrovicën e Jugut, kjo është arsyeja


KFOR-i dje në mëngjes është detyruar të intervenoj në Mitrovicën e Jugut, saktësisht në fshatin Kaqanoll, pasi është gjetur një mjet i dyshímtë sh përthyes.

Një mashkull kosovar ka raportuar se në fushë kishte vërejtur një mjet të dy shuar të pash përthyer.

Njësiti përkatës policor ka bërë sigurimin e vendit të ngj arjes derisa njësiti për d eminim i KFOR-it ka bërë sh përthimin e mjetit në mënyrë të kontrolluar dhe pa íncídente.