Kishat Ortodokse janë ham të serbëve ham të shqiptarëve. Pra janë ham, ham!

Kishat Ortodokse janë ham të serbëve ham të shqiptarëve. Pra janë ham, ham, prandaj ditë e natë bëjnë ham, ham, ham dhe japin urdhër për bam, bam, bam.

Koha është që serbëve t’ua japim edhe xhamiat qysh ua kemi dhënë kishat dhe të bëhemi për ateizem nishat.

Në këtë mënyrë e ka marrë emrin edhe Nishi.

Sepse sa s’kemi pas xhamia dhe kisha jemi kon Nisha. E me xhamija dhe Kisha jemi bo bisha.

Unë kur hy n’kishë, hy vetëm naj serbe me asish, ndërsa kur hy n’xhami, hy vetëm naj shqiptare me q…

Bilës niher kam hy ne një kishë serbe me lejen e KFORI-t, së bashku me një gazetare, pasi që e kam korruptu rojën me ni cigare.