Kjo çka i ndodhi kësaj Gazetare “midis” sheshit të Prishtinës, Do befasoheni

Gazetarja Shqiptare

Gazetarja nga Prishtina, e cila kishte dalur për të bërë storje, ” pyetje nga qytetarët ” kishte hasur në një person me të meta mend ore, në sheshin “Zahir Pajaziti”.

Bëhet fjalë për gazetarën Argnesa Abdixhiku, e cila ka shkruar një ankesë dhe kërkesë për këtë ngjarje në profilin e saj të Facebook-ut.

Ja postimi saje: