Kjo është 22 vjeçarja që humbi j etën në lule të rinisë! (FOTO)

Një ngjarje e rëndë raportohet të jetë regjistruar ditën e sotme në Tiranë. Nga informacionet paraprake, bëhet e ditur se një 22-vjeçare nga Delvina ka humbur j etën në kryeqytet, ku dhe banonte, për asye ende të pasqaruara plotësisht.

Mësohet se e reja ka ndërruar jetë në kushte shtëpie për shkaqe ende të paditura, por ka d yshime se ajo mund të ketë humbur j etën dhe nga një i nfeksion që kishte patur në dhëmballe.

22 vjeçarja që humbi j etën në lule të rinisë është identifikuar si Evgjeni Baxho. Ndërkohë, pritet procesi i autopsisë për të përcaktuar qartë se pse ka ndërruar j etë 22-vjeçarja.