Kjo është gjelltorja të cilën u mbyll sot, për shkak të dyshίmeve se u heImuan disa persona në Prishtinë

Janë heImuar disa persona nga ushqimi në fshatin Trudë të Komunës së Prishtinës.

Helmimi d yshohet se ishte sh kaktuar pasi një familje kishte porositur ushqim për dhjetëra persona të cilët kishin marrë pjesë në një të pame së fundi.

Për shkak të dyshίmeve, tani është mbyllur përkohësisht biznesi ku ishte porositur ushqimi nga i cili thuhet se shkaktoi heImimin e disa personave.

Burimet e Indeksonline bëjnë të ditur se biznesi që u mbyll është gjelltorja “Te Nazi”.

Ndryshe, lajmin për mbylljen e biznesit e ka konfirmuar Ibrahim Tërshnjaku, kryeinspektor i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës.

“Pas marrjes së informatës, Inspektorati ka dalur në vendin e ngjarjes në QMF e që më pas kanë dërguar ekipe bashkë me IKSHPK dhe Policinë. Kanë marrë mostra ku është përgatitur ushqimi. I kemi mbledhur të gjitha informatat. Subjektit është mbyllur përkohësisht.

Lënda do të gjurmohet nga IKPSHPk se cili ka qenë shkaktari që ka shkaktuar këtë helmim.

Në fillim është menduar që është K0vίd pasi janë sίmptomat e njëjtja.

Por pas testimit negatίv të tyre është konstatuar nga mjeku si të d yshuar për h elmim. “Numri i atyre që e kanë konsumuar ushqimin është mbi 65.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…