Kjo është Nusja që rr ahu burrin, kunatin dhe vjehrrit, ja si ndodhi

Etleva Korra është d enoncuar për dh unë në familje me 11 maj nga kunati, bashkëshorti, vjehrri dhe vjehrra pasi sipas tyre i ka rr ahur të gjithë.
Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe e gjitha nisi kur vjehrri pas martese i strehoi në një kasolle dhe nuk u dha shtëpinë kur u martuan. Ata kanë pasur konfl ikte të vazhdueshme për shkak të shtëpisë dhe kushteve të v ështira ekonomike.

Konf likti para 2 ditësh d egradoi në dh unë kur ajo bleu një dhi dhe pula dhe vjehrri nuk i lejoi të futeshin te stalla e tyre.

Në një intervistë për “Shqipëria Live” në Top Channel, ajo thotë që është dh unuar nga ata dhe nuk është ajo dh unuesja, por nuk ndahet nga bashkëshorti sepse ka fëmijët e vegjël dhe s’do ti ndaj nga babi i tyre.