Kjo është reja bukuroshe e Fatmir Limajt (FOTO)

Jemi mësuar ti shohim rejat e shumë prej fytyrave publike, ku secila lirishtë mund të themi se është më e bukur se tjetra.

Por me pak janë të njohura ato të politikaneve kosovarë.

Politikani Fatmir Limaj edhe pse për nga pamja mund të doket si i ri, ai është bëre vjehërr po ashtu edhe gjysh.

Iu prezanton me nusen e djalit të Fatmir Limaj, Durimit me Shqipen.

Kujtojmë se Shqipja dhe Durimi janë prindër të dy fëmijëve.

Shiko fotot: