Kjo është vajza që serbët nuk e v ranë, pasi atëherë si bebe, e zh veshën dhe e kuptuan se nuk ishte mashkull

Profesori Milazim Krasniqi, ka treguar se sot ka pasur një nga takimet më emocíonuese në jetën e tij.

Ai thotë se ka takuar vajzën me emrin Tringa Kastratin, të cilën e kishte paraqitur në poezinë e tij “Fati i një vajze”.

Dhe vajza ishte Tringa e cila gjatë kohës së l uftës ishte 7-muajshe, dhe të cilën krímínelët serbë, pasi e kishin zh veshur në djep dhe e kishin parë që është femër, nuk e kishin vr arë, shkruan Reporteri.net.

Postimi i plotë i Krasniqit: