Kjo është vetura e krijuar nga familja Hasi nga Drenasi (VIDEO)


Kjo është vetura e krijuar nga familja Hasi nga Drenasi.

Gazetari Milot Hasimja sjell kësaj here një veturë e cila është origjinale që i përngjan veturave ushtarake, mirëpo në miniaturë.

Pandemia ka bërë që në qytetin e Drenasit të krijohet diçka e tillë. Kush e ka ndërtuar dhe pse e kuptoni.