Kjo është vetura luksoze e djalit të Gilit (FOTO)


Djemtë e çiftit të njohur Gili e Ilir Berani, janë bërë mjaftë të njohur e të përfolur edhe në publík.

Teksa Roberti flitet për jetën e tij prívate dhe lidhjen e fundit, që është bërë mjaftë a ktuale, Redoni po komentohet për hyrjen në muzikë.

Djali i dytë i Gilit dhe Ilirit po e vazhdon rrugën e tyre, pasi ka hedhur hapat e parë në estradë, gjegjësisht në botën e muzikës, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari i hitit “Aktore”, që gjithashtu po duket mjaftë mirë dhe modern, ka poz uar pranë një veture luk soze.

Është e tij, apo veç për foto?