“Kjo ishte marrëveshja që synonte përmbysjen e Rugovës” – Ja çfarë dinte SHBA për UÇK-në dhe SHIK-un


Publicisti Sefedin Krasniqi, përmes një postimi në facebook ka shkruar për marrëveshjen e Fatos Nanos me LPK-në, marrëveshje kjo e cila synonte ta përmb yste Ibrahim Rugovën.

“PPSH e Enver Hoxhes e transformuar në PSSH të Fatos Nanos kishte filluar realizimin e marrëveshjes së Zürich-ut të vitit 1993 më LPK-në. Kjo marrëveshje kishte vetëm një pikë: përmb ysjen e Dr. Rugoves dhe të LDK-së si dhe shkatë rrimin e Republikës se Kosoves sipas Kushtetutes se Kaçanikut dhe përmb ysjen e Sali Berishes”, ka shkruar Krasniqi, përcjellë “Bota sot”.

Postimi i plotë: