Kjo zojë e re dhe elegante, është Nëna e Edona Llalloshit (FOTO)


Kur flasim për elegancën e Edona Llalloshit theksojmë se ua kalon pothuajse të gjitha kolegëve të saj.
Gjithmonë zonjë me plotë kuptimin e fjalës, dhe po vazhdon të prezantohet e tillë edhe pas kaq shumë vitesh karrierë, shkruan “Kosovarja”. Pavarësisht angazhimeve në karrierë, në familje si nënë e bashkëshorte, ajo asnjëherë nuk ia ka huqur me veshjen dhe stilin unik. Gjithë këtë bukuri dhe elegancë këngëtarja ka pasur nga ta trashëgoj. Sigurisht nga nënë e saj e cila është një zonjë e re dhe e bukur.